FOTOGRAFIE LEZINGEN

Ben je op zoek naar fotografie lezingen voor jou fotoclub, vereniging of bedrijf?  Zoek je inspiratie voor je volgende reisbestemming? Kies een onderwerp uit onderstaande lijst en boek je lezing. Heb je een specifieke vraag over een foto onderwerp? Dan werk ik graag iets uit.  Bel of mail gerust met vragen.

Natuurfotografie in Australia Tom Linster

Dwars door Australië

Australië is een continent met kleurrijke landschappen en unieke wildlife. Ik neem je mee op een reis dwars door Australië: van The Blue Mountains via The Red Centre tot in Kakadu NP in het tropische noorden. Een verhaal vol kleur.

IJsland Fotografie Tom Linster

IJsland in 100 beelden

Vele keren ben ik reeds naar het land van vuur en ijs afgereisd. Dit vulkanisch eiland is een paradijs voor fotografen. Heerlijk licht, rijk vogelleven en uitzonderlijke landschappen zijn de ingrediënten van deze lezing.

Boek

Reisfotografie Tom Linster

Reisfotografie

Reisfotografie omvat een beetje alles wat fotografie te bieden heeft. Toch vraagt reisfotografie een specifieke aanpak. Hoe neem ik mijn materiaal mee op het vliegtuig? Kan ik zomaar mensen fotograferen? Ken je de driedagen regel? Al deze vragen en nog veel meer krijgen een antwoord tijdens deze lezing.

Boek hier

Macrofotografie Tom Linster

Macrofotografie

Macrofotografie is technisch.  Onderwerpen zijn er overal te vinden. Met de juiste aanpak kan je fantastische beelden maken. Tijdens deze lezing leg ik haarfijn uit hoe je best te werk gaat. 

IJsland Fotografie Tom Linster

Smartphonefotografie en apps

Ze zijn smart en sharp. Met je smartphone kan je verrassend goeie foto's maken. En niet alleen maken. Je kan ze meteen ontwikkelen en sharen. Apps en de camera zijn de ingrediënten van deze lezing.  Deze workshop/lezing is voor IEDEREEN met een smartphone.

Wild wonders van Europa

We trekken van Zuid naar Noord doorheen de Europese natuur. De reis neemt je mee naar topgebieden waar natuur nog in al zijn glorie te bewonderen is.  Een visueel verhaal over onze Europese wildlife.

Vogelfotografie Tom Linster

Vogelfotografie

Vogels zijn een onuitputtelijke inspiratiebron voor fotografen. Het is een uitdagende maar boeiende tak van de fotografie. Tijdens deze lezing leg alle kneepjes van het vak uit aan de hand van vele zelfgemaakte voorbeelden. 

La Brenne | Natuurfotografie Tom Linster

La Brenne, het land van 1000 meren

La Brenne is een vergeten natuurparadijs in het midden van Frankrijk. Duizend meren, een grote rivier en kalkhellingen vormen het decor van deze natuur parel. In deze lezing vertel ik het verhaal van de rijke fauna en flora uit deze regio.

Ontdek meer

"Bedankt Tom voor de passionele lezing en heldere uitleg"

~ Rudy van Fotoclub Exif

Scroll to top