HERFST IN DE VOGEZEN

18 – 22 Oktober 2023 (Nog 5 plaatsen)

Tom Linster

Fotograaf en reisleider

De fotograaf die voor een perfecte begeleiding gaat zorgen. Hij reisde/fotografeerde intensief in verschillende landen over de hele wereld & is dus de ideale gids om je een schitterende reis te bezorgen. De tips & tricks krijg je er met plezier bovenop.

Fotograaf en reisleider

Sam (32) is één van de twee(!) fotografen/begeleiders van deze reis.
Hij bezocht deze streek al verscheidene malen, zowel in de herfst als in de winter. Hij brengt je naar de mooiste en leukste plekken!

Praktische info

PRIJS & INFO
Prijs: € 750

AANTAL DAGEN: 5 dagen

Min DEELNEMERS: 8

Max DEELNEMERS: 10

COMFORT: basis

NIVEAU: gemiddeld (soms stevige, maar korte hellingen)

THEMA: Gemzen en Herfstsfeer

INCLUSIEF: verblijf, vol pension (lunchpakket), 2 begeleiders/fotografen

EXCLUSIEF: transport (we spreken af met medereizigers), drank, eigen uitgave

 

De Vogezen

In de unieke natuur van de Vogezen gaan we op zoek naar de vele gemzen die hier leven en maken we natuurlijk tijd voor de adembenemende landschappen.
Je zal versteld staan van de sprookjesachtige, mistige ochtenden, prachtige riviertjes met leuke watervallen en de schitterende vergezichten.

Overdag verkennen we de weide omgeving op zoek naar gemzen, rivieren, bossen, uitkijkpunten.
Wanneer het donker wordt, hebben we tijd om de dag te overlopen aan de hand van de foto’s.
Via tips en tricks hopen we de volgende dagen nog veel betere beelden te maken en de nieuwe technieken in de praktijk om te zetten.

Wat mag je verwachten

Fotografie
Basisbegrippen zoals diafragma en sluitertijd gaan we opfrissen. Maar ook technieken zoals rivierfotografie met lange sluitertijd, filters voor landschappen en nog veel meer komen aan bod. Kortom een vijfdaagse onderdompeling in natuurfotografie. Beginnende fotografen kunnen zich verder ontwikkelen. Maar ook gevorderde fotografen kunnen zich helemaal uitleven tijdens deze 5-daagse.

Logies
We logeren in een herberg vlak onder een van de hoogste toppen van de Vogezen. Deze basisaccommodatie beschikt over twee- of meerpersoonskamers, met douche en toilet.
Verwacht hier dus geen grote luxe, maar eerder een typische bergaccomodatie.
s’ Avonds kunnen we in deze prachtig gelegen uitvalsbasis genieten van de plaatselijke keuken.

Begeleiding
Tijdens deze meerdaagse workshop word je begeleid door twee doorwinterde natuurfotografen. Tom Linster en Sam Mannaerts hebben al heel wat fotografische watertjes doorzwommen en vielen beiden al in de prijzen bij verschillende gerenommeerde fotowedstrijden (Asferico, National Geographic, Argus, Lowland, Groene camera,…).
Waarom twee fotografen? Tom heeft jarenlange foto/gidservaring over de gehele wereld. Sam geeft inlandse workshops, maar komt al jaar en dag in de Vogezen. Ze fotograferen al tientallen jaren samen en kennen elkaar door en door.
Deze unieke combinatie zorgt voor een zeer persoonlijke begeleiding op de mooiste plaatsen in de Vogezen!

Scroll naar boven