Zeearenden en landschappen in Noorwegen

11- 17  september 2023 (5 plaatsen)

Tom Linster

Fotograaf en reisleider

De fotograaf die voor een perfecte begeleiding gaat zorgen. Hij reisde/fotografeerde intensief in verschillende landen over de hele wereld & is dus de ideale gids om je een schitterende reis te bezorgen. De tips & tricks krijg je er met plezier bovenop.

Praktische info

PRIJS : 3700€ pp.

VERTREK: 11 september ’23

TERUGKOMST: 17 september ’23

AANTAL DAGEN: 7 dagen

Min DEELNEMERS: 5

Max DEELNEMERS: 5

THEMA: ZEEARENDEN, LANDSCHAPPEN,…MAAR OOK EEKHOORNS, VINKEN (VERSCHILLENDE SOORTEN) en andere bosvogels.

INCLUSIEF: vlucht, verblijf, lokaal vervoer, vol pension , 1 begeleider/fotograaf

EXCLUSIEF: Transport van en naar Amsterdam, alocholische drank, eigen uitgaven

De beste fotosafari in Europa

In september verovert de herfst de Noorse fjorden. Het is dé perfecte achtergrond om zeearenden te fotografen. Deze vliegende reuzen broeden en overwinteren er met tientallen. Sommigen hebben zelfs een naam. Vanuit de boot van de ‘Eagle Man’ gaan we ze in volle actie fotograferen. Een onvergetelijke ervaring!

Dag 1

Afspraak in de vroege ochtend op de luchthaven van Amsterdam Schiphol. Vervolgens vliegen we met een rechtstreekse vlucht naar Trondheim. Bij aankomst staat ons volgende vervoersmiddel ons op te wachten en rijden we naar onze lodge die middenin de natuur ligt.

Dag 2-6 The Eagles 

De komende dagen trekken we erop uit in de fjorden met de boot om de zeearenden te fotograferen. De lokale gids heeft een manier bedacht om ze dichtbij de boot te krijgen: met brood lokt hij de meeuwen mee in de fjord en zo trekt hij de aandacht van de zeearend. Met een sierlijke duikvlucht pikken ze vis die de gids ondertussen vakkundig overboord heeft gegooid. Zijn ervaring als fotograaf helpt ons om spectaculaire foto’s te maken.


Magische landschappen

De landschappen in Noorwegen zijn overweldigend. En met wat geluk loopt er een eland voor het beeld. Op verschillende tijdstippen gaan we met de wagen landschappen en wildlife in de fjorden fotograferen. We gaan gegarandeerd naar huis met magische foto’s.


Extra wildlife fotograferen

Als we nog een plaatsje vinden op onze geheugenkaarten, hebben we een boshut voor handen waar kuifmezen, goudvinken en eekhoorns zich gewillig laten fotograferen.


Dag 7 

Terugreis vanuit de fjord tot in Amsterdam, met kaartjes vol spectaculaire natuurbeelden.

Scroll naar boven