Natuur langs de Ourthe

wo 15 tem vrij 17 december 2021 (VOLZET)

vr 28 tem zo 30 januari 2022 (VOLZET)

vr 11 tem zo 13 februari 2022 (volzet)

Tom Linster

Fotograaf en reisleider

De fotograaf die voor een perfecte begeleiding gaat zorgen. Hij reisde/fotografeerde intensief in verschillende landen over de hele wereld & is dus de ideale gids om je een schitterende reis te bezorgen. De tips & tricks krijg je er met plezier bovenop.

Praktische info

DATAwo 15 tem 17 december 2021

PRIJS  € 420 prijs op basis van 2 persoonskamers

Min DEELNEMERS: 5

NIVEAU: Beginnende fotografen en gevorderden

THEMA: Vogels en Landschappen

INCLUSIEF

  • 2 overnachtingen gezellige site.

  • 2 ontbijten en picknick lunch

  • 2 dagen fotohutten

  • Professionele fotobegeleiding

EXCLUSIEF:

  • warme maaltijd op vrijdag en zaterdag

  • alcoholische drank

  • eigen uitgaven

Uitbundige Ourthe

Zin om de Ardennen anders te bekijken?

De natuur langs de Ourthe is uitbundig en wild. Je komt hier terecht in een wereld waar bevers, dassen, wilde zwijnen, herten en veel vogels leven.

Soms doen de landschappen denken aan Scandinavische landen. Riviervalleien, indrukwekkende rotspartijen en uitgestrekte bossen verrassen telkens weer. Een ideale biotoop voor de natuurfotograaf. We logeren in Jupille langs de Ourthe. Dicht bij de natuur.

Midden in deze natuur staan er enkele fotohutten. Tijdens de lockdown heb ik deze samen met de eigenaar van Wildtrails opgestart. Buizerd, Raaf, Appelvink, Goudvink zijn maar enkele van de dagelijkse bezoekers. In december zijn vogels op zoek naar eten en dan komen ze al eens wat dichterbij.

We vertrekken om 10u vanuit Gullegem of Kortrijk (Station). Je kan ook met je eigen vervoer. Dan spreken we daar verplaats af. We vertrekken daar terug op vrijdag om 16u.

Bij aankomst op dag één gaan we de streek met schitterende landschappen verkennen. Op dag 2 en 3 gaan we vroeg na het ontbijt (6u) in fotohutten vogels fotograferen. Tijdens de twee dagen huttenfotografie krijg je de kans om op twee verschillende plaatsen te fotograferen. De ene is een boshabitat met waterpartij. De tweede plaats is meer open bos.

 

’s Avonds nemen we de tijd om de foto oogst te bespreken en eventueel tips en tricks te delen.

 

Voor wie is deze workshop

Voor beginnende (en gevorderde) fotograferen die al weten wat diafragma, sluitersnelheid en iso zijn.  Je hoeft geen expert te zijn maar een basiskennis fotografie is nodig. Mail of bel gerust als je vragen hebt.

Beleef mee de natuur langs de Ourthe

Scroll naar boven