Focus op vrijdag | Etang de Chabaud-Latour

Vrijdag 24 juli 2020(Volzet)

Tom Linster

Fotograaf en reisleider

De fotograaf die voor een perfecte begeleiding gaat zorgen. Hij reisde/fotografeerde intensief in verschillende landen over de hele wereld & is dus de ideale gids om je een schitterende reis te bezorgen. De tips & tricks krijg je er met plezier bovenop.

Praktische info

PRIJS: € 100
VERTREK: 24 juli  ’20 om 13u00

TERUG: 24 juli  ’20 om 23u30

Min aantal: 3

Max aantal: 5

THEMA: Macro, Landschap en ook vogelfotografie.

INCLUSIEF:

  • Transport van en naar.
  • Drankje en versnaperingen
  • Fotobegeleiding en natuurgids (Tom Linster)

EXCLUSIEF: Picknick, Alcoholische dranken

Workshop omschrijving

Net over de grens van België, op een uurtje rijden van Kortrijk ligt een verdoken natuurparel. De vijvers van Chabaud-Latour.  Ze zijn gebouwd op een deel van een grote geïntegreerde vijver binnen een mijnverzakkingszone van ongeveer 250 hectare. Naast de vijver vormen moerassen en bossen overblijfselen  waarin de natuur op een of andere manier haar rechten heeft herwonnen.  

 

Als fotograaf kan je je hier zowel met macro– (veel libellen), landschap– en vogelfotografie uitleven. Wij gaan na de middag op stap om de grote hoeveelheid aan libellen en andere insecten te fotograferen. En we blijven fotograferen tot de zon onder is.  ’s Avond kan je na een kleine beklimming boven op een oude  mijn afvalberg het landschap mooi fotografen terwijl de zon ondergaat.

 

 Om 13u00 vertrekken we vanuit Gullegem  richting . 

Rond 21u41 gaat de zon onder . We zijn terug rond 23u30 in Gullegem.

Scroll naar boven