Beestige fotografiereis in de Baai van de Somme

16 – 19 april 2024 (2 plaatsen)

Tom Linster

Fotograaf en reisleider

De fotograaf die voor een perfecte begeleiding gaat zorgen. Hij reisde/fotografeerde intensief in verschillende landen over de hele wereld & is dus de ideale gids om je een schitterende reis te bezorgen. De tips & tricks krijg je er met plezier bovenop.

Praktische info

DATUM

16 – 19 april 2024

PRIJS 
€ 790

DEELNEMERS

Min 6 – Max 8

NIVEAU

makkelijk

THEMA

Landschap, wildlife, vogels

INCLUSIEF

 verblijf, vol pension, professionele fotobegeleiding, Ingang 1 natuurgebied, gids

EXCLUSIEF

transport, drank, eigen uitgaven

Materiaal

Statief

Telelens minstens 300mm (voor vogels)

Landschapslens

Laarzen

 

Workshop omschrijving

De Fransen vinden de Baai van de Somme de mooiste baai van Europa. En misschien hebben ze wel gelijk. In dit gigantisch natuurgebied dringt de zee het land binnen. Al jaren verzandt de baai en neemt het land het weer over van de zee. In deze boeiende strook tussen land en zee leven er zeehonden, vogels en unieke planten. Een ware uitdaging voor elke fotograaf! En dat het licht er uniek is, zal je wel ondervinden want de zonsopgangen en -ondergangen zijn er soms legendarisch. 

Dag 1 Rendez-vous en France
Fototoestel mee? Alle nodige materiaal op zak? Allons-y. We gaan richting de Baai van de Somme waar we om 16 uur afgesproken hebben met fotograaf Tom Linster. En we mogen al direct onze kunsten tonen, want ‘s avonds gaan we nog op fotoshoot in de Baai.

Dag 2 Verkenning van Parc du Marquenterre
Vandaag gaan we op zoek naar wildlife in het Parc du Marquenterre. Wist je dat de naam eigenlijk een samentrekking is van ‘mer qui entre en terre’? Dit park is een topgebied waar de trekvogels massaal komen uitrusten. En dat willen we graag met eigen ogen zien! We maken gebruik van de verschillende kijkhutten en genieten volop bij het zien van al dat moois.

Dag 3 Fotogenieke zeehonden. We gaan ook op zoek naar zeehonden. Wat een leuke en fotogenieke beesten! Maar we zijn ook onder de indruk van het uitzonderlijke landschap. Ons fototoestel draait op volle toeren…

Dag 4 De magie van de kust:
Rise and shine! Vroeg in de morgen gaan we fotograferen in de baai. Dit is de ideale afsluiter van een unieke fotoworkshop in een prachtige natuurrijke regio. Nadien keren we met tal van herinneringen (en veel fotomateriaal) terug naar België. Na de lunch vertrekken we terug huiswaarts.

Scroll naar boven