HEERLIJK HEUVELLAND LENTE

Zaterdag 13 april 2024 (3 plaatsen)
 

Tom Linster

Fotograaf en reisleider

De fotograaf die voor een perfecte begeleiding gaat zorgen. Hij reisde/fotografeerde intensief in verschillende landen over de hele wereld & is dus de ideale gids om je een schitterende workshop te bezorgen. De tips & tricks krijg je er met plezier bovenop.

Praktische info

Prijs: € 165
DataZaterdag 13 April 2024  start om 6u30   Einde voorzien rond 17u30

Max DEELNEMERS: 10

THEMA: Landschap en Macro

INCLUSIEF: Ontbijt en Lunch

EXCLUSIEF: transport, alcoholische drank, eigen uitgaven

Workshop omschrijving

Tijdens de zonsopgang gaan we het mooie landschap van het Heuvelland fotograferen. Na de eerste fotoshoot genieten we van een welverdiend ontbijt op de Rode Berg. Inclusief mooi zicht. De rest van de dag gaan we vooral de mooie voorjaarsflora fotografen. Zowel macro– als landschapfotografie zijn mogelijk. We nemen ook tijd om je toestel beter te leren kennen en zo beter te leren fotograferen. s’ Middags krijg je een uitgebreide lunch met lokale producten. Na de middag toont een echte “Heuvellandgids” ons de mooiste plekjes met voorjaarsbloeiers. Na de koffie ronden we de foto-uitstap af rond 17u30. Deze foto-uitstap is voor iedereen die zin heeft in een dag praktijk natuurfotografie. (Landschaps- en macrofotografie)

 

Prijs 165 euro. Ontbijt, middagmaal, gids en een ganse dag uitleg over fotografie inbegrepen. Ik maak tijd voor al je fotografie vragen.
Je kan je inschrijven via mail info@tomlinster.be of via onderstaan formulier. Na je inschrijving krijg je een mail met praktische afspraken.
Misschien tot binnenkort..

Scroll naar boven